Aktiviteter

//Aktiviteter
Aktiviteter 2019-02-26T12:07:55+00:00

.

LEKELABYRINT

Vi har et stort område for de minste. Det er et trygt område hvor de kan utforske på egenhånd, eller de voksne kan være med. Selv om dette området er meste populært hos de minste, så trives barn i alle aldre her. Det er ingen tidsbegrensning – slapp av og la barna leke.Bobles er vår nye attraksjon i Superland. Her kan barna boltre seg med motorisk riktige leker i lekekroken. Fremover skal vi ha «tumletid» der foreldre får inspirasjon til lek med barna.

Les om Tumletid

MINIGOLF

På Superland kan du spille minigolf året rundt i en behagelig temperatur. Minigolfbanen har 9 hull. De har forskjellig vansklighetsgrad og gjør banen litt morsom. Den egner seg for både store og små. Minigolf er en aktivitet alle kan være med på og gjøre sammen.

BALLBINGE

Hvem som helst kan leie ballbingen. Åpningstidene er unike og mulighetene mange. Du kan ha bursdag i ballbingen, eller leie den med noen kompiser. Idrettslag eller konferansegjester kan ha fotballturnering der. Ballbingen vår er merket til fotball, innebandy, og kanonball. Det er KUN tillatt med innesko, samt må man bruke våre baller. Ballbingen er 10,5 m lang og 17 m bred.

KLATREBANE

Superland har en Innendørs stolpeklatrebane. Den har 10 hinder og du henger 2 meter over bakken når du skal igjennom dem. Sikkerhet er viktig, derfor har du på sele hele veien.