Baby

Baby 2021-02-03T10:57:14+01:00

VÅRE KURS

Svømmekurs utgår grunnet Covid-19.

Det blir Kurs for baby, småbarn 2-4 år, vanntilvenning 4 – 5 (6) år, og svømmekurs fra 5 (6) år. Kursene vil være på mandager og tirsdager.
For bestilling og mer informasjon kontakt oss på: Tlf: 69 10 16 00 eller Mail: svommekurs.sarpsborg@choice.no.

Mandag kl. 16:30 (Nybegynner baby)

9 ganger a 30 minutter
1.900,- pr. person

Tirsdag kl. 13:00 (Nybegynner baby)

9 ganger a 30 minutter
1.900,- pr. person

Tirsdag kl. 16:30 (Baby 2 og 3)

9 ganger a 30 minutter
1.900,- pr. person

Babykurs  i relax-avdelingen, hvor det er 34 grader i vannet. Samspillet mellom foreldre og barn står i høysetet. Babysvømming er en vannaktivitet for baby/barn der foreldre deltar aktivt i bassenget. Vi vektlegger den nære kontakten mellom foreldre og det nye familiemedlem.  Aktiviteten skal foregå på barnets premisser. Instruktøren skal gi råd og veiledning. Til i dag har det ikke vært ulykker direkte relatert til babysvømming i Norge. Flere tusen babyer har deltatt i slik aktivitet. Vi anser glatte gulv som det største risikomoment ved babysvømming. Hovedmålet med å delta på babysvømming bør være å lære babyen å være trygg over og under vann, samt oppøve selvstendighet i vann, uansett dybde og temperatur.

GODE TIPS FØRSTE GANG:

Sett av god tid til besøket. Planlegg søvn og mating. En trøtt og sulten baby vil trives dårlig også i vannet. I vannet skal babyen ha på seg badebleie. La babyen få god tid til å venne seg til svømmehallmiljøet. God kroppskontakt er det som får den til å føle seg mest trygg. Tull et stort håndkle rundt babyen med en gang den løftes ut av vannet. Etter bading kan du vaske eller skylle av klorvannet. Smør gjerne huden inn med fuktighetskrem etter bading.

NÅR KAN MAN BEGYNNE?

I prinsippet er det ingenting i veien med å starte direkte etter fødselen. Vi har satt en grense på ca 8 uker. Vi har oppstart 3 ganger i året, så velg den oppstarten som passer best. Dere som foreldre kan bade med barnet alene, mens dere venter på ny oppstart. Vi veileder dere gjerne.