Svømmekurs

/Svømmekurs
Svømmekurs 2018-08-13T10:17:21+00:00

Superbaby

Babysvømming fra 3 mnd. til 2 år i Relax-avdelingen. Det er 34 grader i vannet. Samspillet mellom foreldre og barn står i høysetet. Pris pr. voksen kr. 60,- som er med i badeland på kursene. Det gjør det også for voksen nr 2 på babykursene. Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.

Les mer

Superbarn

Småbarnsvømming i alderen 1-4 år i Relax-avdeingen. Det er 34 grader i vannet. I denne alderen utfordrer vi barnet litt, men på en leken og trygg måte. Pris pr. voksen kr. 60,- som er med i badeland på kursene. Det gjør det også for voksen nr 2 på babykursene. Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.

Les mer

Superdykker

Svømmekurset holdes i terapibassenget som holder 32 grader. Alle som er 4-6 år som ikke dykker eller flyter begynner på nivå 1. Dykker barnet, men ikke har lært seg å flyte er dette nivå 2. Pris pr. voksen kr. 60,- som er med i badeland på kursene. Det gjør det også for voksen nr 2 p babykursene. Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.

Les mer

Supersvømmer

Kurset holdes i 25 meters bassenget som holder 29 grader, barn fra 6 + år. De som kan dykke og flyte (eller nesten) er klare for dette kurset. Pris pr. voksen kr. 60,- som er med i badeland på kursene. Det gjør det også for voksen nr 2 p babykursene. Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.

Les mer