Svømmekurs

/Svømmekurs
Svømmekurs 2021-02-03T10:55:50+01:00

Nye kurs

Svømmekurs utgår grunnet Covid-19.

Det blir kurs for baby, småbarn 2-4 år, vanntilvenning 4 – 5 (6) år, og svømmekurs fra 5 (6) år. Kursene vil være på mandager og tirsdager. Søskenrabatt: søsken nr. 1 kr. 1 180,-, søsken nr. 2 kr. 820,-. Rabatt blir trukket fra i kassen, og gjelder den billigste prisen.
For bestilling og mer informasjon kontakt oss på: Tlf: 69 10 16 00 eller Mail: svommekurs.sarpsborg@choice.no.

Baby

Babykurs Relax-avdelingen. Det er 34 grader i vannet. Samspillet mellom foreldre og barn står i høysetet. Det er kun en voksen med i vannet, for voksen nr 2 som ønsker å benytte badeland koster det kr. 60,-. Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.

Les mer

Småbarn

Disse kursene er fra 2-4 år og er i relaxavdelingen. Det er kun en voksen med i vannet, for voksen nr 2 som ønsker å benytte badeland koster det kr. 60,-. Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.
På denne alderen fokuserer vi mye på lek, men starter litt med noe at det tekniske rundt svømming. Det tekniske kommer mye av selg selv gjennom lek og barna lærer veldig mye av dette. Vi svømmer med pølser, er litt under vann (for de som vil det), hopper mye, balanse på stor matte og mye mer.
Les mer

Vanntilvenning

Vanntilvenning holdes i terapibassenget som holder 32 grader. Alle som er 4-5 år som ikke dykker eller flyter begynner på nivå 1. Dykker barnet, men ikke har lært seg å flyte er dette nivå 2. Her er ikke foreldrene med i bassenget.
Pris pr. voksen kr. 60,- som er med i badeland på kursene. Det gjør det også for voksen nr 2 . Badelandet kan da benyttes både før og etter kursene.

Les mer

Svømmekurs

Kurset holdes i 25 meters bassenget som holder 29 grader, barn fra 5 år og oppover. Når barna har blitt trygge og mestrer kurs 1 er de klare for kurs 2. Her svømmer vi mer og krever mer. Vi  svømmer da lenger antall meter for å bli mer utholdende og rett og slett bli en god svømmer. Mange klarer her etterhvert å svømme alt fra 25 til 500 meter. Vi fokuseres mye på det tekniske rundt alle svømmearter. Vi stuper, og barna får noen ganger noen få minutter velge selv hva de gjør.
Her er ikke foreldrene med  vannet, men kan betale kr 60,- for å benytte badeland da også før og etter kurs.

Les mer