Badeland

/Badeland
Badeland 2022-01-19T08:47:38+01:00

BADELAND

Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.

Se våre baderegler her

SPACE BOWL

Aldersgrense er 9 år. Røret ned til bollen er 24 m langt. Du spinner flere ganger rundt før du ramler ned i bassenget.

SOPPEN

Badeglede for store og små. Det er alltid spennende å springe igjennom vannet, eller bare stå under og kjenne vannet mot ryggen.

VANNRUTSJEBANER

Vi har to forskjellige vannrutsjebaner for de større barna.

Åpningstider Sklier:

Mandag – Fredag: kl. 14.00 – 20.30

Lørdag: kl 09.00 – 20.30

Søndag: kl. 09.00 – 17.30

RELAXAVDELINGEN

Her inne kan du nyte 34 grader i vannet, en dampbadstue eller en dypp i den kalde kulpen i en behagelig atmosfære. Rommet kan leies etter stengetid.  I relaxavdelingen er det åpent for alle. De under 15 år må ha følge med en voksen, og ber om at det respekteres da dette er en stillesone.

Grunnet vedlikehold er badstuene dessverre stengt inntil videre. Beklager ulempen og vi gleder oss til å åpne opp de nyoppussede badstuene snart.

PERSONLIG HYGIENE

Alle som benytter badeland må dusje kroppen med såpe før de går i vannet. Husk – det er vi voksne som lærer barna.
Intimpleie/barbering/fotpleie/pedikyr er ikke tillat i badeland/garderober/dusj.
Gå foran som et godt eksempel.

GARDEROBER

Vi har 600 garderobeskap og bruker «klokker» som nøkler. Betal kr 65,- pr klokke. Minimum èn klokke pr. garderobe (dame/herre/handicap). Klokken kan beholdes, eller leveres tilbake for kr 40,- pr. klokke.

ALDERGRENSE – 10 ÅR

Barn som skal bade alene må være fylt 12 år og svømmedyktige. Ikke svømmedyktige og barn under 10 år, må være i følge med en voksen over 18 år som bader.  Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute, men bli med barna inn og pass på at de er sikre i vannet.

Se våre baderegler her